Werkwijze

Ieder mens is uniek en coaching is heel persoonlijk. Dat maakt dat coaching maatwerk is, afgestemd op jou. Ik vind de klik met jou daarin erg belangrijk. Maar ook jouw intenties. Waarom kies je voor coaching, wat wil je bereiken met coaching? Wat heb jij van mij nodig?

Intake/kennismaking

Daarom hebben we eerst een intakegesprek. In het intake gesprek maken wij kennis met elkaar en gaan wij in op jouw vraag. We bespreken wat je wilt bereiken met de coaching en je kunt proeven aan coaching. Daarnaast komen een aantal praktische zaken, maar ook de vertrouwelijkheid van onze gesprekken, aan de orde.

Coach Traject

Als we besluiten met elkaar verder te gaan, ontvang je een vragenlijst. Deze lijst kun je thuis op je gemak invullen. We bespreken deze lijst tijdens het eerste coachgesprek. Wij gaan in op je antwoorden en scherpen de doelen indien nodig verder aan. Op basis van mijn ervaring starten wij met een coach traject van 6 sessies van 1 uur. Indien nodig kan het aantal sessies uitgebreid worden. Naast het opstellen van jouw doelen, geef ik je gedurende het traject opdrachten om in beweging te komen of om, dat waar je je bewust van wordt verder te verdiepen. Deze opdrachten pas jij op eigen wijze in de praktijk toe. In een volgend coachgesprek bespreken wij jouw ervaring. De coachgesprekken vinden eens in de 2 à 3 weken plaats. In het zesde coachgesprek evalueren wij de coaching.

Naast de één op één coaching is het ook mogelijk om een paard in te zetten bij de coaching. Dat kan één of meerdere sessies binnen het coachtraject zijn.

Rol

Je bent op zoek naar richting. Je wilt iets veranderen maar je weet niet hoe. Ik begeleid je in het vinden van de antwoorden op de juiste vragen en het helder krijgen van belemmeringen. Ik spiegel jou en help je om zelf in beweging te komen en jouw drijfveren te onderzoeken, patronen te herkennen en vanuit een ander perspectief te kijken zodat jij jouw doelen bereikt en er ruimte is voor transformatie. Gedurende de coaching kun je rekenen op mijn volledige support.

Aanbod

  • Kindercoaching vanaf 7 jaar
  • Coach traject volwassenen
  • Persoonlijke Kracht programma
  • Vervolgsessies
  • Coaching sessie met Paard
  • Teamcoaching

prijzen op aanvraag

Praktisch

De gesprekken kunnen overal plaatsvinden. Buiten in de natuur, op stal, via Skype, of in één van de coachhuizen ergens in Nederland. Indien gewenst kunnen de coaching sessies ook in het Engels of Duits plaatsvinden.

Ethische gedragsregels

Als gecertificeerd Co-Active Coach houd ik mij aan de ethische gedragsregels van het Coaches Training Institute CTI.

Lees hier meer over Co-Active Coaching

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06-13402052 of mail
ada@adascoaching.nl