Door middel van paardencoaching heeft Ada mij geholpen bij de verwerking van een heftige gebeurtenis.
Het was heel bijzonder hoe Ada het contact tussen mij en het paard liet ontstaan en zorgde dat ik op een prettige manier werd ‘gespiegeld’.
De coachingsstijl van Ada zou ik omschrijven als warm en meelevend en waar nodig ook direct. Ada werkt niet vanuit een boekje, maar doet wat haar hart haar ingeeft.
Het is haar kracht een veilige omgeving te creëren waarin ik volledig mezelf kon zijn.”

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Mede dankzij jou en de paarden tot inzichten gekomen, dichter bij mijzelf en belangrijke keuzes gemaakt die nu veel energie geven. Dankjewel daarvoor.

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Ada beschikt over uitstekende coach vaardigheden. Haar rust, haar wezenlijke interesse in de ander, no-nonsense benadering maakt dat je je snel op je gemak voelt bij Ada. Ada geeft je echt het gevoel dat ze er volledig voor je is. Ze schept een veilige omgeving en geeft alle ruimte voor emoties. Haar professionele houding; ze confronteert je, houd je de spiegel voor en stelt krachtige vragen. Dat zorgt ervoor dat je snel tot inzicht komt en nieuwe perspectieven ontdekt. Ada laat je zelf de antwoorden op je eigen kernvragen ontdekken.

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Wat ik je nog wil laten weten, de wijsheid van het paard is een mooie doordenker. ‘Toelaten’ is een beweging die aan loslaten voorafgaat. Het is ‘erkennen dat het er is’, ik voel het als opgeven van verzet, aanvaarden dat sommige dingen nooit overgaan en van daaruit verder kunnen.

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Ada heeft mij doen inzien dat het niet noodzakelijk is om ergens lang te hoeven werken en door de opdrachten heb ik dat ook daadwerkelijk zo ervaren. Doordat Ada niet zei wat ik moest doen om mij meer betrokken te voelen, maar dat door de opdrachten wel heeft laten ervaren was dit voor mij een zeer effectieve methode.
Ik had van tevoren niet verwacht dat ik op zo’n korte termijn zoveel resultaten zou hebben geboekt en ben echt verrast door het resultaat.

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Ada heeft me met behulp van enkele oefeningen en opdrachten laten inzien dat het belangrijk is om te kiezen voor dat wat mij in contact brengt met het leven. Ik vond het verbluffend dat we zo snel tot de kern konden komen. Al in ons eerste coaching moment werden er aardig wat dingen doorbroken en had ik het gevoel dat ik weer meer lucht kreeg. Het zware van het alleen dragen van een last werd omgebogen naar een inzicht in wat mij gelukkig maakt. Gaandeweg gingen we meer met de details aan de slag van dat wat mij blij maakt. Ze begeleide dit proces op een prettige manier, constant het doel goed in beeld houdend en echt aanwezig zijnd. Ik voelde me serieus genomen.

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

De coaching heeft inzichtelijk gemaakt waar mijn Passie zit. Waar ik op mag vertrouwen en wat er voor zorgt dat ik bevries. Voor mij is het van belang dat ik zaken klein houdt en leer los te laten. De zaken die je bij mij aan het licht hebt gebracht zijn echt binnen gekomen. Je bent goed in de ruimte geven om iemand dit zelf te laten ontdekken, door goede vragen te stellen, rust te bieden en de methoden die je gebruikt!

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Ada heeft mij geholpen mijn weg te vinden in mijn persoonlijke ‘crisis situaties’.

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Door de coachgesprekken ben ik met meer zelfvertrouwen in heel uitdagende nieuwe opdracht aangegaan. Door de gesprekken heb ik beter inzicht gekregen in welke gedachten mij belemmeren. Ada heeft mij geholpen in contact te komen met de kracht die ik in mij heb waardoor ik een grotere comfort zone heb gekregen. We hebben de gesprekken buiten, tijdens wandelingen plaats laten vinden. Dat was erg fijn, omdat ik zo makkelijker bij mijn gevoel kon komen en makkelijker afstand kon nemen van het dagelijks werk.
Ada kan door ogenschijnlijke slimme vragen snel tot de kern doordringen, zonder dat de confrontatie te heftig is. Voor mij was dat heel effectief, omdat ik ondanks dat ze me dwong over mijn eigen belemmeringen na te denken, ik met meer zelfvertrouwen uit de sessies kwam.

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Bijzonder te ervaren hoe snel je tot de kern komt met deze vorm van coaching. Ik heb de intuïtie van het paard aan den lijve ondervonden, het inspiratiekaartje sluit daarop prachtig aan. Goed om voor mijzelf steeds na te gaan op wie ik vertrouw.

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here