Paarden Coaching Pakket Compleet (PCPC)

Wie
Bedoeld voor mensen die al op weg zijn met hun vraag of thema maar er alléén niet helemaal uitkomen.

Wat
In een 3-tal sessies gaan we samen met het paard aan de slag.

Hoe
Na de kennismaking starten we met onderzoeken van je vraag of thema. Tijdens de sessie zelf sta je samen met het paard in een cirkel. Jouw vraag of thema bepaald welke opdracht je krijgt. 
Gedurende 3 sessies komen we steeds meer bij de kern. De opdrachten kunnen per sessie verschillen en voer je uit naast het paard en niet erop. Ervaring met paarden is dus niet nodig.

Paarden Coaching Pakket Uitgebreid (PCPU)

Wie
Dit programma biedt meer ruimte voor verdieping en is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar verandering maar geen idee hebben van wat en hoe en nog niet eerder of heel beperkt met een coaching gewerkt hebben.

Wat
In een 5-tal sessies gaan we samen met het paard aan de slag. Waarbij we één of meerdere thema’s verder verdiepen.

Hoe
Na de kennismaking starten we met onderzoeken van één of meerdere thema’s. Tijdens de sessie zelf sta je samen met het paard in een cirkel. Jouw vraag of thema bepaald welke opdracht je krijgt. 
Gedurende 5 sessies benaderen we steeds meer de kern. Ervaring met paarden is niet nodig, de opdrachten voer je uit naast het paard en niet erop.

Power Paarden Coaching (PPC)

Wie
Geschikt voor mensen die al eerder coaching hebben gehad en behoefte hebben om weer even in te checken bij het paard.

Wat
In een (half) jaarlijkse sessie met het paard word je je weer even bewust van waar je nu staat. Ben je op weg op de nieuwe route of dreig je weer in het ingeslepen ‘oude’ karrespoor terecht te komen.

Hoe
Na een korte evaluatie van de stand van zaken sta je samen met het paard in de cirkel en krijg je een opdracht die past bij de vraag. Deze opdracht voer je uit naast het paard en niet erop.

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06-13402052 of mail
ada@adascoaching.nl