Naast mijn coachpraktijk werk ik parttime in loondienst, maar afgelopen zomer heb ik mogen genieten van een sabbatical van 3 maanden. Wat een luxe om te kunnen reizen samen met mijn man en tijd te hebben voor onze paarden. Tussendoor het huis schilderen en ook nog werken aan plannen voor mijn coachpraktijk.

Aan het begin ging het prima volgens planning, wij zijn samen heerlijk op reis geweest. Ik ben veel bij de paarden geweest en heb heerlijk kunnen schilderen en genoten van deze mooie zomer. Bij het maken van de plannen voor mijn coachpraktijk werd duidelijk dat ik meer voor mezelf en mijn praktijk moet kiezen. Zo makkelijk om anderen daarin te stimuleren maar voor mezelf is dat toch wel een dingetje zeg maar.

De laatste drie weken stond er weer een heerlijke reis samen met mijn man gepland maar de dag voor we zouden vertrekken blesseerde mijn dochter zodanig haar schouder door een val van het paard dat zij niets zelf kon. En ik, net bezig met het thema voor mezelf kiezen, kon mijn dochter “natuurlijk” niet aan haar lot overlaten want ja…. Tot ik in de loop van de week dacht en voelde, ik moet voordat ik weer aan het werk ga echt nog even die laatste twee weken er tussenuit. Het voelde dubbel maar ook goed om deze keuze te maken.

Eenmaal terug en weer aan het werk was ik vastbesloten om bij mijn keuzes voor mezelf en mijn praktijk te blijven. Vol plannen wat ik allemaal zou gaan oppakken en hoe ik mijn praktijk verder wil ontwikkelen. Tot 2 oktober, in één klap lag mijn leven totaal overhoop en was de toekomst onzeker. Mijn man belandde die dag na een hartstilstand in het ziekenhuis en in de weken erna ontstonden er ook nog complicaties. Wij zijn nu zes weken verder. Pas zes weken maar het voelt veel langer. De eerste stappen naar herstel zijn inmiddels zichtbaar. Het ziet er gelukkig naar uit dat het helemaal weer goed komt. En ik? Ik pak de draad weer op en zet weer stappen, zie die stip op de horizon waar ik naar toe wil voor mezelf en mijn praktijk.

Keuzes maken is moeilijk en soms kom je in een zo onstuimige tijd terecht dat je compleet weg dreigt te raken van wie jij bent en wat jij nodig hebt. Geef jezelf de tijd om even op adem te komen en weer te herijken wie je bent, wat je nodig hebt en wilt en zet dan weer de volgende stap. Alleen jij besluit wat je doet. Laat je je wegblazen of zet je je schrap, hervind je je kracht en pak je de draad weer op?

Hoe staat het met jouw keuzes, uitdagingen en kracht? Wil jij je kracht hervinden en de draad weer oppakken maar kom je er alleen niet uit? Bel dan voor een vrijblijvende kennismaking 06 13402052 of kijk voor meer informatie op www.adascoaching.nl